Vår verksamhet omfattar CNC-fräsning och svarvning.

Timaco Oy

Timaco Oy är en maskinverkstad som har varit verksam i Finland, Idensalmi sedan 1996. Vi har mångårig sakkunnighet och kunskap inom tillverkningen av produkter framställda genom bearbetning. Vår verksamhet omfattar CNC-fräsning och svarvning. Vårt urval innehåller ett brett utbud av produkter för metallindustrins behov. Vi tillverkar små och medelstora komponenter som kräver hög kvalitet och precision. Vi kan också leverera färdiga installationer vid behov inklusive svetsning och montering. Vi levererar också produkterna med önskad ytbehandling i enlighet med kundens krav, bland annat Målning, värmebehandling, passivering, anodisering osv.

Vårt företags verksamhetsprincip bygger på tillförlitlighet och flexibilitet. Vi tillgodoser kundens behov och strävar alltid efter att hitta bästa möjliga lösning för alla parter. Vi är en pålitlig leverantör och vi följer överenskomna leveranstider utan att kompromissa med kvaliteten.

Kontakta oss »

Produktutveckling

Vi är en aktiv del av produktutvecklingskedjan. Vi arbetar sömlöst med formgivarna och är involverade i utvecklingen som gör produkterna tillverkningsvänliga. Produktutvecklingen möjliggör kostnadseffektivitet, vilket innebär att vi tillsammans med kunden kan göra betydande besparingar i produkternas tillverkningskostnader.

Kontakta oss »

Call to action H2-otsis